“COMPASS Boats” е гръцка фирма с над 50-годишна история и традиции в производството на плавателни съдове от стъклопласт.
   Компанията успешно развива своята дейност, като използва съвременни технологии и създава нови модели с модерен дизайн в съответствие с евростандартите и едновременно с това усъвършенства вече доказалите се с времето.
    Всички модели лодки COMPASS, проектирани и пуснати в производство след 2009 година, се произвеждат по нова технология на конструкцията S4 (Second Skin Stringer System) - в първия стъклопластов корпус (дъното) се монтира и залепя втори с конфигурация на ребра, стрингери и херметични отделения (вместо традиционната дървена конструкция от ребра и стрингери), а върху него се монтира и залепя най-горният палубен корпус с пълнеж от пенополиуретан над буртика. Така произведени лодките са по-леки, по-здрави, непотопяеми и с много по-дълъг живот.
   Практично оборудвани, в комбинация с модерен дизайн, леки, бързи и изключително добре стоящи на вода, лодки COMPASS предоставят сигурност и комфорт на всеки свой притежател.
   За максимално удобство, според предназначението, за което ще бъдат използвани (риболов, спорт, развлечения) и съгласувано с производителя, за да е валидна гаранцията (ВСЯКА ЛОДКА ИМА 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ НА СТЪКЛОПЛАСТОВАТА КОНСТРУКЦИЯ НА КОРПУСА), окомплектоваме лодките тук (с възможност за избор от няколко модела конзоли за кормилно управление, различни аксесоари и оборудване), във вид и конфигурация според вашето индивидуално желание.
    При интерес от ваша страна към определен модел или цвят лодка, различен от наличните в България, го доставяме в срок от 15-20 работни дни (в зависимост от моментната натовареност на производителя), при 50% авансово заплащане.
 
лодки OLYMPIC
лодки COMPASS
лодки ДЕЛФИН
оказион
Compass 400 GT
Compass 440 GT
Compass Camper
Compass 156 CC
 Compass 470 GT
Compass 170 DC
Compass 170 DC